default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Custom Made Uniform Tadika Kuala LumpurCustom Made Uniform

Penghujung tahun 2022 masti nak buat tempahan Custom Made Uniform Tadika kan? Kami adalah pengilang yang menawarkan Jahit baju uniform seperti Uniform Tadika, Baju sukan, dan lain-lain dengan harga yang berpatutan.

Kami adalah Kilang Custom Made Baju Tadika di Kuala lumpur dengan harga murah. Kami adalah pengilang yang memberikan harga langsung dari kilang, murah dan berkualiti. kami juga mengambil tempahan dalam jumlah yang besar mengikut kapasiti tempahan anda.

Custom Made Baju Tadika

Kami ada banyak design yang anda pilih untuk baju tadika di page "Custom Made Tadika" disana anda boleh pilih mengikut (Code No), itu jika sekiranya anda memilih design daripada kami. Jika design daripada anda sendiri anda tinggal WhatsApp kepada kami, kami akan buat sama macam sample atau design anda sendiri.

Lebih senang jika sekiranya anda mempunyayi sample, kami boleh ikut 100% sama macam sample anda. Tapi jika sekiranya takda sample kami boleh juga ikut based on design diatas paper.

Macam mana cara order?

Senang aje..Pilih mana-mana design yang nada berkenan kemudian WhatsApp kepada kami, kami akan balas dengan sebut harga. begitu juga kalau anda sudah mempunyanyi sample just tangkap gambar WhatsApp je kepada kami, kami akan berikan harga.

Berapa lama boleh siap?

Depend on Quantity jika Quantiti Bawah 100pcs maybe dalam masa 10 hari bekerja lebih kurang, tetapi jika Quantity melebihi 500pcs Mungkin boleh makan masa sehigga 2 minggu bekerja.

Macam mana Term pembayaran?

Standard, sebelum kerja-kerja dijalankan pihak kami akan mengambil deposit, jumlah deposit mengikut design baju, kekadang ada juga design baju deposit sampai 70% dan ada juga yang bawah 50%.

Jangan lupa lihat design terkini daripada kami
WhatsApp Kami
Follow juga Personal Facebook kami
Jangan Lupa Subscribe Channel Youtube Kami.

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage