Custom Made Baju Tadika Murah Malaysia - Kilang Custom Made Baju Tadika & Corporate Uniform. Etc

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Custom Made Baju Tadika Murah Malaysia

Custom Made Baju Tadika
Kali ini saya nk upadte post tentang hari ini punya activiti dengan pelanggan saya hari ini, Hari ini ada seorang customer dia datang nak buat Custom Made Baju Tadika hari ini, tapi macam biasa la Custom Made Baju Tadika nie sebenarnya rumit sikit ada banyak step by step yang kena buat.

Nak dijadikan cerita akak nie cuma nak buat lebih kurang 30pcs budak lelaki dan 30pcs untuk budak perempuan sahaja, dah memang itu minimum untuk buat custom made yang saya boleh buat.

Sample Adalah First

First sekali dia minta sample yang dah sy sedia ada yang pernah saya buat sebelum ini, so, tidak berlengah lagi saya pun pergi ambil sample yang customer lama yang sudah saya siapkan, cuma customer tak ambik lagi la baju tu biarpun dah siap, customer tu pun satu hal, dia nak siap cepat tapi bila saya dah siapkan tempahan tarikh yang dia nak, tak ambil plak.
Kembali kepada kisah customer hari ini, selepas saya tunjuk sample yang itu dia pun berkenan dengan design sample tue. Saya cakap dengan akak tu "Kalau akak nak juga design yang sama macam sample ini akak kena ubah sikit, setidaknya ubah color" sebab color asal design baju tadika tu color Kuning dan Purple. "Ok la bang, saya nak color Pink terang dengan color putih" saya pun ok je la.
Custom Made Baju Tadika
Custom Made Baju Tadika


Tapi dah kebiasaan saya, saya akan buat dulu design berbentuk digital kemudian tunjuk dekat customer. Kalau customer bersetuju dengan sample design digital tu maka langkah seterusnya adalah untuk confirm size.
Langkah seterusnya saya akan buat dulu sample sehelai atau dua helai sebelum production jalan semua, supaya tidak berlakunya rejected daripada customer.

Kisah saya dengan akak tu akhirnya dia bersetuju untuk buat Custom Made Baju Tadika cuma dia kata dia akan tunggu design berbentuk digital dulu dari saya, sebab saya janji ngan dia sy akan buat Malam nie, lepas tu baru dia kata akan konfirm size dan dia akan datang lagi sekali.

Sebelum dia balik dia ada tanya, berapa lama makan masa untuk siapa?
"Saya kata untuk sample akan siap lebih kurang dalam 1 minggu, dan untuk production penuh makan masa lebih kurang 2 minggu" dia kata ok!, lepas tu dia beri Salam dan kemudian dia balik.

Custom Made Baju Tadika

Kami adalah kilang yang mengambil upah jahit baju tadika, taska dan lain-lain, harga kami adalah harga kilang, bila saya sebut harga kilang sudah semestinya harga murah kan? hehe. so, jangan ter-agak-agak untuk order Custom Made Baju Tadika dengan kami.

Lihat design terkini Baju Tadika di page Custom Made Baju Tadika
Hubungi Kami melalui WhatsApp
Jangan lupa Follow Facebook Kami
Jangan Lupa Subscribe Channel Youtube Kami

3 comments

  1. Custom Made Baju Tadika..
    Nk buat baju tadika? Hubungi kami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Askm , macamana sy nak hubungi ye.Nak tempah baju tadika , sample sebelum ni dah ada.so nak tahu price.

      Delete
    2. wsalam..boleh wasap je..ada link wasap semua page..tq

      Delete

Comment dengan cermat. Dilarang Spam..Thanks!

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Maaf!!!

Data tidak dijumpai dalam database kami, berkemungkinan Post / Page ini telah dipadam

Sila ke HomePage