default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Custom Made T-shirt Printing Custom Jahit Pukal Harga MurahCustom Made T-shirt Printing

Nak buat Custom Made T-shirt Printing? Atau anda nak buat Custom Jahit Pukal Harga Murah? Kami menawarkan service T-shirt Printing atau Jahit pukal di Malaysia dengan Harga mampu milik. Kami mempunyanyai pekerja yang berkemahiran dalam kerja-kerja jahitan.

Bukan Itu sahaja, kami juga mengambil tempahan baju Uniform Tadika atau apa sahaja Uniform seperti uniform kerja, baju Sukan Tadika, Baju sukan sekolah dengan harga yang mampu milik.


Custom Made T-shirt Printing

Silkscreen printing merupakan salah satu teknik printing yang tidak ketinggalan zaman, ianya masih banyak permintaan sampai kehari ini. Custom Made T-shirt Printing merupakan printing yang pelbagai corak, sama ada anda nak buat untuk Printing T-shirt Bikers, branding T-shirt untuk dijual, atau apa sahaja yang anda nak buat T-shirt Printing.


Custom Made T-shirt Printing

Ada tersedia Baju ready made dan ada juga tersedia baju Custom Made T-shirt Printing, maksudnya sebelum kami jahit kain tersebut kami akan buat printing terlebih dahulu, kemudia baru proses jahitan, Ini kebiasaannya bagi mereka yang ingin membuat Branding T-shirt, atau ada juga yang buat tempahan untuk Printing Sublimation.


Custom Jahit Pukal Harga Murah

Market untuk Custom Jahitan Pukal ianya sentiasa mendapat sambungan, bahkan ianya tempahan bersekala setiap setahun sekali bagi baju seperti Baju Tadika, atau baju sukan sekolah, dan juga baju pekerja seperti pekerja Kilang.


Custom Jahit Pukal


Macam mana cara order?

Sangat senang mula-mula sekali anda pilih mana-mana design yang ada di website kami atau jika ada sudahpun mempunyayi design sila WhatsApp kepada kami, kemudian kami akan balas WhatsApp anda dengan sebut harga.

Setelah semua harga dipersetujui maka kerja-kerja jahit akan dijalankan serta dengan pembayaran pendahuluan.


Berapa lama boleh siap?

Tempoh atau berapa lama boleh siap adalah sangat subjektif sebab semuanya bergantung pada kuantiti order dan design itu sendiri, makin banyak kuantiti order maka makin lama masa untuk siap, dan jika kuantiti yang sedikit berkemungkinan ianya cepat siap.

Ok, kami akan bagi tahu anggaran siap. 1000pcs kebawah maybe makan masa sehigga 2 minggu, Kalau 1000pcs keatas boleh makan masa ke sebulan, depend on design sama ada design tersebut susah atau senang.

Lihat design terkini Disini
Hubungi kami melalui WhatsApp
Follow personal Facebook kami
Jangan lupa Subscribe Channel Youtube kami.

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage