default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Jahit Baju Tadika Pukal MalaysiaKilang Jahit Baju Tadika Pukal

Kami menawarkan harga murah untuk Kilang Jahit Baju Tadika Pukal mengikut permintaan anda sendiri, kualiti kain, corak, cuting dan sebagainya. Anda boleh buat design anda sendiri atau boleh pilih mana-mana design mockup yang telah kami sediakan di website ini.

Kilang Jahit Baju Pukal Kami mempunyanyi pekerja yang berkemahiran yang ramai, yang boleh menawarkan harga murah, cepat siap dan berkualiti.

Kilang Jahit Baju Tadika Pukal

Kami ada banyak design yang anda boleh pilih untuk baju tadika di page "Custom Made Tadika" disana anda boleh pilih mengikut (Code No), itu jika sekiranya anda memilih design daripada kami. Jika design daripada anda sendiri anda tinggal WhatsApp kepada kami, kami akan buat sama macam sample atau design anda sendiri. Lebih senang jika sekiranya anda mempunyayi sample, kami boleh ikut 100% sama macam sample anda. Tapi jika sekiranya takda sample kami boleh juga ikut based on design diatas paper.

Macam mana cara order?


Senang aje..Pilih mana-mana design yang nada berkenan kemudian WhatsApp kepada kami, kami akan balas dengan sebut harga. begitu juga kalau anda sudah mempunyanyi sample just tangkap gambar WhatsApp je kepada kami, kami akan berikan harga.

Berapa lama boleh siap?


Depend on Quantity jika Quantiti Bawah 100pcs maybe dalam masa 10 hari bekerja lebih kurang, tetapi jika Quantity melebihi 500pcs Mungkin boleh makan masa sehigga 2 minggu bekerja.

Macam mana Term pembayaran?


Standard, sebelum kerja-kerja dijalankan pihak kami akan mengambil deposit, jumlah deposit mengikut design baju, kekadang ada juga design baju deposit sampai 70% dan ada juga yang bawah 50%.

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage