default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Jahit Baju Pukal Harga Murah Malaysia

Kilang Jahit Baju Pukal
Kilang jahit baju pukal kami menerima servis untuk menjahit pelbagai jenis pakaian custom made berdasarkan rekaan permintaan pelanggan. Dengan tempahan minimum order dari serendah 30 helai sahaja, kami juga turut bersedia menerima tempahan pakaian untuk seluruh Malaysia dari institut pengajian tinggi, sekolah, tadika, organisasi kerajaan dan swasta.

Kami mempunyai kapasiti yang mencukupi untuk menampung sebarang permintaan dari pelanggan. Dengan memiliki pekerja mahir & mesin jahit yang terkini, kilang tukang jahit pukal murah kami memberi jaminan untuk menyiapkan tempahan dengan berkualiti tanpa berkompromi dari segi kos. Dengan menawarkan pada harga yang berpatutan, pelanggan dapat menjimatkan wang ringgit mereka.

Kilang Jahit Baju Pukal

Design Sedia ada di Myprinting2u

Jika anda mempunyayi design tidak masalah, lebih bagus kami akan follow 100% based on design anda. Jika sekiranya anda tidak ada apa-apa idea atau design anda boleh memilih design yang sedia ada di Myprinting2u, pilih mana-mana yang berkenan yang bersesuaian dengan kehendak masing-masing. Untuk masa sekarang design yang banyak kami propose adalah design untuk baju Tadika. Kami akan upadate design yang banyak dari masa ke semasa.

Dapatkan Design banyak lagi di Page "Custom Made Shirt"

Macam mana cara order?

Sangat senang mula-mula sekali anda pilih mana-mana design yang ada di website kami atau jika ada sudahpun mempunyayi design sila WhatsApp kepada kami, kemudian kami akan balas WhatsApp anda dengan sebut harga.
Setelah semua harga dipersetujui maka kerja-kerja jahit akan dijalankan serta dengan pembayaran pendahuluan.

Berapa lama boleh siap?

Tempoh atau berapa lama boleh siap adalah sangat subjektif sebab semuanya bergantung pada kuantiti order dan design itu sendiri, makin banyak kuantiti order maka makin lama masa untuk siap, dan jika kuantiti yang sedikit berkemungkinan ianya cepat siap.
Ok, kami akan bagi tahu anggaran siap. 1000pcs kebawah maybe makan masa sehigga 2 minggu, Kalau 1000pcs keatas boleh makan masa ke sebulan, depend on design sama ada design tersebut susah atau senang.

Dimana tempat Myprinting2u nie?

Tempat kami beroperasi di Cheras, Taman Alam Jaya, boleh lihat details di Page "Hubungi Kami". Jika anda ingin buat perjumpaan dengan kami sila hubungi kami terlebih dahulu.
Kilang Jahit Baju Pukal

Jangan lupa dapatkan harga di Kilang Jahit Baju Pukal Harga Murah dengan kami, setiap kerja yang kami jalankan adalah kami mengutamakan Kualiti,

Lihat design terkini Disini
Hubungi kami melalui WhatsApp
Follow personal Facebook kami
Jangan lupa Subscribe Channel Youtube kami.

1 comment

  1. Salam dan selamat pagi, mohon maaf jika mengganggu.... Saya ingin bertanya berapa anggaran harga untuk menjahit satu t-shirt...? Jenis2 kain cotton plane color untuk t-shirt ada jual sekali tak? saya juga telah baca artikel anda dimana minimum order 30helai...adakah dalam 30 helai tu boleh campur size mcm S, M, L?

    ReplyDelete

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage