default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Custom Made Baju Tadika Kemas Open Tender 2019

Custom Made Baju Tadika Kemas
Pihak pengurusan Tadika Kemas nak buat  Custom Made Baju Tadika Kemas telah mengambil keputusan untuk memberikan peluang kepada orang ramai mencari harga yang terbaik kepada sesiapa sahaja. Dalam kata lain Tadika Kemas membuka Tender kepada orang ramai untuk tahun 2019.

So, kami adalah salah satu company yang memfokuskan Custom Made  Baju Tadika ramai yang call dan WhatsApp kami nak buat baju Tadika kemas. Ada yang nk buat dalam kuanti 12,000pcs, 9,000pcs, 6,000pcs, 2000pcs. saya agak terkejut juga knapa sebelum ini takda plak dia open market kepada orang luar, dia orang kata "Kerajaan dah bertukar bang!, supplier pun bertukar juga" betul juga, tapi takpa la, kami tukaang jahit je. Tender dapat kami buat je la..hehe.

Dalam 2 minggu ini sahaja kami ada menerima Call / WhatsApp sehari sampai 3 ke 4 kali tanya pasal baju tadika, memang ramai. harap-harap salah seorang yang ramai tu akan dapat la tender.

Dibawah adalah Spec Tadika Kemas 2019

Spec Tadika Kemas 2019

Spec diatas yang terkini untuk tahun 2019, orang kata ada banyak perubahan terutama sekali pada logo Tadika Kemas, sebelum ini logo just printing Silkscreen, tetapi sekarang diaorang minta logo tu Sulam plak. Seluar dia orang pun tukar juga material, sebelum ini just standerd TC je sekarang diaorang nak Polyester Cotton Twill yang berwarna biru tua.

Harap-harap tender tu dapat la yer..hehe

MyPrinting2u adalah syarikat yang mengambil upah buat Custom Made baju, sama ada baju Tadika, Corporate shirt, dan lain-lain. Harg kami direct dari kilang. Dapatkan harga WhatsApp kami sekarang.


Jangan Lupa Follow Facebook kami
Subscribe juga Youtube Kami


No comments

Comment dengan cermat. Dilarang Spam..Thanks!

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage