default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Jahit Baju Pukal Harga Murah MalaysiaKilang Jahit Baju Pukal

Kami adalah pengilang yang menawarkan Kilang Jahit Baju Pukal Murah di Malaysia dengan harga yang sangat murah, kualiti yang terjamin, boleh tempah kalau nak rus job. Kami memiliki tenaga kerja yang ramai dan mahir.


Kilang Jahit Baju Pukal Uniform

Kami menerima tempahan di Kilang Jahit Baju Pukal Murah di Malaysia, baju uniform, Baju Chef, Baju kerja kilang, T-Shirt Krew, T-Shirt Kelab Kereta, T-Shirt Kelab Motor, T-Shirt Kelab Sukan dan banyak lagi. Khidmat Sulaman Berkomputer & Printing juga disediakan terus dari kilang kami, dengan harga yang sangat murah mengikut design anda sendiri.

Kilang Jahit Baju Pukal


Kilang Jahit Baju Pukal Sukan Sekolah

Baju Sukan sekolah adalah baju tahunan yang harus diganti, kalau nak dapat harga yang murah boleh berhubung dengan kami. Kami ada bermacam-macam design ada untuk baju sukan.

Pemilihan kain adalah mengikut Design yang kita propose, Kilang Jahit Baju pukal Sukan biasanya ada menawarkan sekali dengan kain. So, kita tak perlu la pesan kain tempat lain, ini agak merumitkan keadaan sebenarnya.

Kilang Jahit Baju Pukal

Kain standard untuk baju sukan sekolah or baju Uniform Tadika adalah kain jenis TC (tecra cotton) kain ini jenis kain yang lasak, sesui untuk bersukan.

Warna kain memainkan peranan juga untuk padanan dalam setiap design baju yang kita buat, jangan lupa issue mudah kotor juga, biasa la bebudak nie lasak.


Kilang Jahit Baju Pukal Tadika

Baju tadika memerlukan tailor yang khusus untuk buat tempahan setiap tahun, memang kena cari tailor yang betul-betul membekan komitment yang penuh. 

Tak ramai tailor yang fokus semata2 Tadika sahaja, biarpun dia pandai jahit tetapi kalau takda designer yang melakarkan design dulu tak boleh juga. dengan kami anda boleh dapat design Baju Tadika yang sedia ada untuk anda pilih.


Kilang Jahit Baju Pukal


Kilang Jahit Baju Pukal Branded

Tempahan atau kilang jahit yang memfokuskan kepada Baju Branded adalah sangat sedikit sebb hanya kilang-kilang besar sahaja yang buat, sebab mereka ada kontrak dengan pembekal, Kebanyakannya kilang-kilang ini menerima tempahan branded seperti Renoma, Polo, Etc. Kebanyakan tempahan mereka adalah dalam quantity yang besar dan memerlukan quality yang standard.

Kilang Jahit Baju Pukal

Tapi yang kami maksudkan dengan Jahit Baju Branded disini adalah mereka yang baru berjinak-jinak ingin mengeluakan baju jenama sendiri dengan design yang tersediri. Ala, yang jual di Tiktok dan instagram tu Yop!.


Harga Anggaran untuk Kilang Jahit Pukal

Harga pihak kami tidak boleh bagi harga yang tepat, sebab Custom made atau jahit pukal ini design dan kerumitan dia tidak sama, ada yang termasuk seluar, ada yang tidak.

* Corperate Uniform 100 ke 300 helai RM50.00+-
* Uniform baju sukan atau baju pekerja kilang 100 ke 300 helai RM40.00+-
* Uniform baju uniform tadika RM40.00+-
* Tempahan baju Branded sendiri RM30 ke RM50


Tempahan Jahit Baju Pukal

1. Pastikan anda sudah mempunyayi design atau gambar yang boleh kami reffer.
2. Nyatakan Quantity order, sebab harga mengikut jumlah tempahan, makin banyak maka makin murah lagi
3. Nyatakan juga Jenis-jenis fabric yang anda inginkan
4. Nyatakan jenis-jenis printing, sama ada printing Embrodery, Sublimation dan Silkscreen.


Hubungi Kami untuk buat tempahan:

Mobile / Link WhatApp (1)  0164148644 Kamarul
Mobile / Link WhatApp (2)  0166765576 Lynda


No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage