default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Jahit Baju Pukal Murah di MalaysiaKilang Jahit Baju Pukal

Menawarkan Kilang Jahit Baju harga murah di Malaysia, dengan quality jahitan yang terbaik dan kemas. Fokus utama kami adalah kepada menjahit Baju Tadika atau baju Sukan Sekolah.

Kami juga menerima tempahan Uniform Pejabat, T-Shirt Program, T-Shirt Krew, T-Shirt Kelab Kereta, T-Shirt Kelab Motor,T-Shirt Kelab Sukan dan banyak lagi. Khidmat Sulaman Berkomputer & Printing juga disediakan terus dari kilang kami.

Kami mempunyanyi pekerja yang berkemahiran untuk menjalankan tugas Jahit baju, Mampu mengambil jahitan pukal dalam jumlah yang banyak tetapi siap cepat, mengikut quantity order juga.


Kalang Jahit Baju Pukal Uniform Tadika

Baju tadika memerlukan tailor yang khusus untuk buat tempahan setiap tahun, memang kena cari tailor yang betul-betul membekan komitment yang penuh. 

Tak ramai tailor yang fokus semata2 Tadika sahaja, biarpun dia pandai jahit tetapi kalau takda designer yang melakarkan design dulu tak boleh juga. dengan kami anda boleh dapat design baju tadika yang sedia ada untuk anda pilih.

Kilang Jahit Baju Pukal

Kilang Jahit Baju Pukal


Kalang Jahit Baju Pukal Sukan Sekolah

Lebih murah berbanding dengan Custom Made, anda hanya perlu menyediakan design sahaja untuk kami di atas baju. Harga maybe mengikut kuantiti tempahan, jika tempahan melibihi 100pcs harga lebig murah, untuk roundneck 160gsm 1 ke 2 warna cetakan baru dalam RM13.00/pcs, jika kuantiti dibawah 100pcs mungkin RM14.00/pcs ke RM16.00/pcs, tapi dikira juga berapa banyak warna cetakan dan berapa banyak tempat cetakan. 

Buat Tempahan

Sangat senang mula-mula sekali anda pilih mana-mana design yang ada di website kami atau jika ada sudahpun mempunyayi design sila WhatsApp kepada kami, kemudian kami akan balas WhatsApp anda dengan sebut harga.

Setelah semua harga dipersetujui maka kerja-kerja jahit akan dijalankan serta dengan pembayaran pendahuluan.

Berapa lama boleh siap?

Tempoh atau berapa lama boleh siap adalah sangat subjektif sebab semuanya bergantung pada kuantiti order dan design itu sendiri, makin banyak kuantiti order maka makin lama masa untuk siap, dan jika kuantiti yang sedikit berkemungkinan ianya cepat siap.

Ok, kami akan bagi tahu anggaran siap. 1000pcs kebawah maybe makan masa sehigga 2 minggu, Kalau 1000pcs keatas boleh makan masa ke sebulan, depend on design sama ada design tersebut susah atau senang.

Lihat design terkini Disini
Hubungi kami melalui WhatsApp
Follow personal Facebook kami

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage