default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Tempah Baju Kelas,Baju Uniform, Baju Sukan Dengan KamiTempah Baju Kelas

Akhir tahun selalunya akan banyak Tempah Baju Kelas atau baju sukan dan Uniform untuk kegunaan tahun depan. Untuk pengetahuan korang ditempat kami menyediakan semuanya yang korang nak order.

Kami ada bermacam-macam design, bermula daripada ready made mahupun custom made. Untuk ready made kami just printing sahaja, baju kamibeli siap dari supplier. Untuk custom made pulak kami kena buat daripada asal, beli kain, potong, dan jahit. Tentang harga pulak berlainan dengan yang ready made.

Tempah Baju Kelas Ready Made

Lebih murah berbanding dengan Custom Made, anda hanya perlu menyediakan design sahaja untuk kami di atas baju. Harga maybe mengikut kuantiti tempahan, jika tempahan melibihi 100pcs harga lebig murah, untuk roundneck 160gsm 1 ke 2 warna cetakan baru dalam RM13.00/pcs, jika kuantiti dibawah 100pcs mungkin RM14.00/pcs ke RM16.00/pcs, tapi dikira juga berapa banyak warna cetakan dan berapa banyak tempat cetakan. 

Tempah Baju Kelas Custom Made

Tempah Baju Kelas

Untuk tempahan Custom Made memerlukan masa dan tenaga, yang anda perlu bagi kepada kami adalah Sizing, Pilihan kain dan warna kami serta kuantiti tempan. Untuk yang pertama kami buat pihak kami akan buat sample terlebih dahulu, tetapi anda harus membuat semua tempahan disertakan dengan deposit baru kami akan buat sample, semata2 sample kami tidak buat. Anggaran harga untuk Custom Made mengikut Design dan kuantiti tempahan. Untuk design biasa-biasa 100pcs keatas baju sahaja sekitar RM35.00/pcs, jika bawah 100pcs tambah lagi 3 ke 5 ringgit.

Macam mana cara order?

Sangat senang mula-mula sekali anda pilih mana-mana design yang ada di website kami atau jika ada sudahpun mempunyayi design sila WhatsApp kepada kami, kemudian kami akan balas WhatsApp anda dengan sebut harga.

Setelah semua harga dipersetujui maka kerja-kerja jahit akan dijalankan serta dengan pembayaran pendahuluan.

Berapa lama boleh siap?

Tempoh atau berapa lama boleh siap adalah sangat subjektif sebab semuanya bergantung pada kuantiti order dan design itu sendiri, makin banyak kuantiti order maka makin lama masa untuk siap, dan jika kuantiti yang sedikit berkemungkinan ianya cepat siap.

Ok, kami akan bagi tahu anggaran siap. 1000pcs kebawah maybe makan masa sehigga 2 minggu, Kalau 1000pcs keatas boleh makan masa ke sebulan, depend on design sama ada design tersebut susah atau senang.

Lihat design terkini Disini
Hubungi kami melalui WhatsApp
Follow personal Facebook kami
Jangan lupa Subscribe Channel Youtube kami.

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage