default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Full A2 Silk Screen Printing in Malaysia

Full A2 Silk Screen Printing
Tidak ramai printer t shirt di malaysia yang buat service Full A2 Silk Screen Printing in Malaysia. Kenapa kami berani tulis macam ini, sebab Full A2 printing sangat complicated berbanding dengan printing t shirt yang biasa-biasa.
Salah satunya adalah tempat printing tersebut atau lebih dikenali dengan table printing, yang boleh melebarkan t shirt secara penuh diatas meja Silk Screen, baru anda boleh print design sebesar A2.
Block dan design memainkan peranan juga, tidak cukup sekedar table penuh. Ok la, kami listkan equipment yang macam mana menepati printing t shirt A2:

  1. Full table silkscreen printing
  2. Full block A2 
  3. Kepakaran membuat design.
  4. Spread color design
  5. Digital printer A2
  6. Transparent Film 
Equipment diatas yang anda harus ada jika anda nak buat Full A2 Silk Screen Printing, Jika takda, sub la job anda kepada kami biar kami yang buat gitew!!.hehe


Full A2 Silk Screen Printing
Full A2 Silk Screen Printing


Besar ke Market Full A2 Silk Screen Printing

Market untuk Full A2 Silk Screen Printing sangat besar, ianya sangat popular dikalangan abang-abang Bikers di Malaysia. Kami rasa bukan setakat di Malaysia tetapi diseluruh dunia abang-abang Bikers suka pakai baju design besar-besar.
Pengalaman kami buat Full A2 Silk Screen Printing adalah 80% customer kami tertumpu kepada abang-abang Bikers. So, kalau anda tanya besar ke tidak ke market untuk Full A2 Silk Screen Printing anda boleh tengok sendiri club-club Motor di Malaysia mahupun diseluruh dunia, persatuan mereka sangat besar.

Berapa harga untuk Full A2 Silk Screen Printing

Harga sebenarnya based on Kuantiti dan design, kalau kuantiti sedikit mesti la harga mahal, kalau kuantiti banyak dah semestinya murah. Boleh WhatsApp kami untuk dapatkan harga.

Ok, mesti anda tertanya-tanya kualiti kain macam mana kan? ye la sebab custom made. Standard kain yang selalu kami buat adalah kain cotton yang jenis high kualiti yang sedap pakai. Begitu juga dengan measurement, kami ikut standard local cuting.

Boleh Hubungi kami melalui WhatsApp 
Jangan lupa follow dan Like page kami
Subscribe Channel Youtube Kami.


No comments

Comment dengan cermat. Dilarang Spam..Thanks!

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage