default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Printing T shirt di sekitar Kuala lumpurKilang Printing T shirt
Kilang Printing T shirt di sekitar Kuala lumpur. Kami adalah pengilang yang menawarkan printing t shirt dalam kuatity yang besar, kuantiti yang sedikit kami terima juga. hehe. Kami bukan ejen yang menawarkan harga murah tapi dalam masa yang sama dia sub job printing ke kilang lain juga. Sekali lagi kami adalah Kilang Printing T shirt yang  anda boleh datang tengok sendiri.

Kilang Printing T shirt

Kilang Printing t shirt kami dah beroperasi selama 8 tahun di Alam Jaya Cheras, Kami mempunyai tenaga kerja yang berkemahiran dan tenaga kerja yang ramai boleh jalan sekali job dalam kuantiti yang banyak.Silk Screen Printing.

Silk Screen Printing adalah salah satu printing yang kami buat, ini adalah paling basic t shirt printing. tetapi permintaan untuk teknik printing ini sangat tinggi, harga pun takda la mahal sangat, boleh dikatakan mampu milik.hehe

Sublimation Printing

Tidak ketinggalan juga teknik printing yang satu ini. ianya lebih dikenali sebagai Digital Printing transfer paper. Printing ini hanya boleh untuk baju Jersey sahaja, yang paling best boleh print Full body. Harga tidakla mahal sangat masih dalam katageori mampu milik gituw..

Custom Made Shirt

Kilang Printing T shirt
Kami mengambil upah juga untuk Custom Made, anda boleh buat Custom made ngan kami mengikut design anda sendiri, sama ada dalam kuantiti yang banyak atau dalam kuantiti yang sedikit. WhatsApp kami untuk sebarang harga. kami janji harga kami direct dari kilang.

Kilang Printing t shirt Wasap

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage