default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kilang Custom Made Baju Harga Murah MalaysiaKilang Custom Made Baju
My Printing2u merupakan Kilang Custom Made Baju Harga Murah di Malaysia, berkualiti dan yang paling penting boleh siap cepat, tapi based on Quantity juga la..Kalau order dalam jumlah yang besar berkemungkinan siap akan makan masa.

Custom Made Unifom Tadika

Kami adalah kilang yang mengambil upah jahit baju tadika, taska dan lain-lain. Harga kami adalah harga kilang, bila saya sebut harga kilang sudah semestinya harga murah kan? hehe. so, jangan ter-agak-agak untuk order Custom Made Baju Tadika dengan kami.

Dapatkan Design terkini di Page "Custom Made Shirt" disitu ada bermacam-macam design terkini untuk Baju tadika dan Taska, tinggal pilih mana yang anda berkenan. Kalau sekiranya anda sudah anda sample yang sedia ada lagi bagus, kami boleh follow 100% based on sampe anda sendiri.
Kilang Custom Made BajuMacam mana cara order?


Senang aje..Pilih mana-mana design yang nada berkenan kemudian WhatsApp kepada kami, kami akan balas dengan sebut harga.
begitu juga kalau anda sudah mempunyanyi sample just tangkap gambar WhatsApp je kepada kami, kami akan berikan harga.


Berapa lama boleh siap?


Depend on Quantity jika Quantiti Bawah 100pcs maybe dalam masa 10 hari bekerja lebih kurang, tetapi jika Quantity melebihi 500pcs Mungkin boleh makan masa sehigga 2 minggu bekerja.


Macam mana Term pembayaran?


Standard, sebelum kerja-kerja dijalankan pihak kami akan mengambil deposit, jumlah deposit mengikut design baju, kekadang ada juga design baju deposit sampai 70% dan ada juga yang bawah 50%.


Custom Made Corporate Uniform & Etc

Kami juga mengambil upah untuk Custom Made Corporate Uniform Mengikut citarasa anda sendiri, atau anda boleh pilih design yang sedia ada dipage Custom Made Shirt. 

Kilang Custom Made Baju

Macam Mana Cara Order? sama macam diatas, begitu juga Berapa Lama Boleh Siap? dan Macam Mana Term Pembayarannya.

Jangan lupa lihat design terkini daripada kami
WhatsApp Kami
Follow juga Personal Facebook kami
Jangan Lupa Subscribe Channel Youtube Kami.

No comments

Comment dengan cermat. Dilarang beriklan..Terimakasih!

Message on WhatsApp

Error Page Image

Error Page Image

Oopps!!.... Maaf.

Data tidak dijumpai dalam database kami. Articles ini berkemungkinan telah dipadam

Sila ke HomePage