Tag: T-shirt Print News

  • Gildan Sweatshirt Supplier in Kuala Lumpur

      HOODED SWEATSHIRT 88500Fabric Style:50% cotton / 50% polyster preshrunk yarn | 279 g/m (262 g/m in White) | Air jet yarn = softer feel no pilling | Double-lined hood with matching drawstring | Double needle stitching | Double needle cu s | Pouch pocket | 1×1 athletic rib with spendex | Quater-turned to eliminate […] More

  • Custom Charity Event Shirt

       images from google Dah survey tempat buat printing tshirt tapi mahala dan tak berbaloi? kami disini memberikan service terbaik dengan harga yang berbaloi! kami menggunakan hanya kain BERKUALITI. MINIMUM ORDER : 20/helai dan ke atas boleh email kepada kami di –> [email protected] More

  • Newsletter

  • Which one do you like Gildan brand?

    Gildan Premium Cotton 76000 RM15.00/pcsFabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease | […] More

  • T-Shirt Gildan Berkualiti & MURAH!

    Gildan Premium Cotton 76000 Fabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease […] More

  • Gildan SoftStyle V-NECK 64V00

    Gildan Adult V-NECK 64V00 RM17.50/pcs Fabric Style: 100% Cotton Jersey | 150 g/m2 (4.5 oz per sq yd) | NOTE: see individual colors for content | Preshrunk Jersey Knit | NOTE: see individual colors for content – Preshrunk Jersey Knit – 1.5 cm mitered v-neck collar – Taped neck and shoulders – Satin label – Rolled […] More

  • Shirt Packaging yang UNIK!

    Pernah korang tengok trend sekarang makanan letak dalam bekas macam2? Tak kurang hebat juga packaging untuk Tshirt! Korang pernah terfikir tak kesan jualan daripada packaging secara kreatif ni? Sekarang, Ramai yang gemarkan kelainan. Biarpun harga mahal. Orang akan cuba cari walaupun jauh mereka ingin mencari. Yang penting jaga kualiti! Sebenarnya, pembungkusan T-Shirt bukan sahaja berfungsi […] More

  • Joshua Smith Illustrator Star Wars

    Joshua Smith, aka ilustrator maverick Hydro74, mempunyai gaya yang serta-merta – menggabungkan tebal, garis bersih grafiti dengan ikonografi fahaman tatu dan simetri dan corak seni vektor. Di sini beliau membawa anda melalui bagaimana dia mencipta karya terbarunya, yang berdasarkan motif tetapnya tengkorak dan berputaran bercampur dengan ikon ilustrasi musim bunga ini / musim panas, burung […] More

  • Fakta T-Shirt yang korang sendiri tak tahu!

    Kami suka T-shirt, kamu suka T-shirt , dan kita semua suka kan T-shirt. Jom disini kami ingin berkongsi dengan anda beberapa fakta mengenai t-shirt yang mungkin korang sendiri tak tahu! 1. Secara purata seseorang memiliki 27 t-shirt. Berapa banyak yang korang ada? 2. 34% orang dari seluruh dunia berkata baju t-shirt mereka berwarna putih! 3. […] More

  • Spray je dah jadi baju? Spray-on kain dalam industri fesyen.

    Di Sepanyol Dr Manel Torres (pengasas Fabrican) yang telah menghabiskan sepuluh tahun bekerja untuk membuat satu projek dan juga telah menghasilkan satu buku. Dalam projek tersebut, beliau telah menghasilkan baju melalui campuran cecair yang diperbuat daripada kapas. Fabrican merupakan kain segera diketepikan daripada aerosol atau semburan gun. Ia membentuk bahan bukan tenunan sebaik sahaja ia […] More