Tag: Gildan

  • Custom Charity Event Shirt

       images from google Dah survey tempat buat printing tshirt tapi mahala dan tak berbaloi? kami disini memberikan service terbaik dengan harga yang berbaloi! kami menggunakan hanya kain BERKUALITI. MINIMUM ORDER : 20/helai dan ke atas boleh email kepada kami di –> [email protected] More

  • Which one do you like Gildan brand?

    Gildan Premium Cotton 76000 RM15.00/pcsFabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease | […] More

  • Newsletter

  • T-Shirt Gildan Berkualiti & MURAH!

    Gildan Premium Cotton 76000 Fabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease […] More

  • Gildan SoftStyle V-NECK 64V00

    Gildan Adult V-NECK 64V00 RM17.50/pcs Fabric Style: 100% Cotton Jersey | 150 g/m2 (4.5 oz per sq yd) | NOTE: see individual colors for content | Preshrunk Jersey Knit | NOTE: see individual colors for content – Preshrunk Jersey Knit – 1.5 cm mitered v-neck collar – Taped neck and shoulders – Satin label – Rolled […] More

  • Shirt Packaging yang UNIK!

    Pernah korang tengok trend sekarang makanan letak dalam bekas macam2? Tak kurang hebat juga packaging untuk Tshirt! Korang pernah terfikir tak kesan jualan daripada packaging secara kreatif ni? Sekarang, Ramai yang gemarkan kelainan. Biarpun harga mahal. Orang akan cuba cari walaupun jauh mereka ingin mencari. Yang penting jaga kualiti! Sebenarnya, pembungkusan T-Shirt bukan sahaja berfungsi […] More

  • Fakta T-Shirt yang korang sendiri tak tahu!

    Kami suka T-shirt, kamu suka T-shirt , dan kita semua suka kan T-shirt. Jom disini kami ingin berkongsi dengan anda beberapa fakta mengenai t-shirt yang mungkin korang sendiri tak tahu! 1. Secara purata seseorang memiliki 27 t-shirt. Berapa banyak yang korang ada? 2. 34% orang dari seluruh dunia berkata baju t-shirt mereka berwarna putih! 3. […] More

  • Perbezaan antara Silkscreen & Heatpress

    Hari ini kita bincang sikit dengan lebih santai. Ada bro sorang ni tanya, dah alang-alang, kita cerita kasi habis. Bukan dia sorang ja bertanya, Ramai tanya dan kita selesaikan masalah korang. Jadi disini, korang da boleh pilih perkhidmatan mana yang korang nak pakai. lagi banyak korang order, lagi murah okay! SILKSCREEN HEATPRESS APA ITU? Menggunakan […] More

  • Harga Cetak yang Terbaru!

    CETAK BAJU MURAH!!! Tinggal beberapa hari sahaja promosi kami ni! Jom ORDER!! List harga dibawah 1 Side Printing Size A4 | RM0.80/color penambahan bagi setiap Printing A3 1 Color Printing 1000pcs + RM1.20 500pcs RM2.00 300pcs RM3.00 100pcs RM3.80 50pcs RM4.50 20pcs RM5.50 2 Color Printing 1000pcs + RM2.00 500pcs RM2.80 300pcs RM3.80 100pcs RM4.60 50pcs RM5.30 20pcs […] More

  • Printing T-Shirt Kuala Lumpur

        Nak order baju? Kami Supplier Baju Gildan dan mencetak baju gildan! Email kan kepada kami details di : [email protected] kami akan buat quotation untuk anda!   FB: My Printing2u Malaysia Whatsapp / ☎: 016-4148644   ———————————————–   1. Kami juga membuat Printing Baju Korporat | Printing Baju sekolah | Printing Baju persatuan | […] More