Tag: Daily News

  • Which one do you like Gildan brand?

    Gildan Premium Cotton 76000 RM15.00/pcsFabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease | […] More

  • Gildan Kuala Lumpur

    CARA MUDAH URUSAN BERSAMA KAMI DI MYPRINTING2U

        Anda masih tercari – cari kat mana nak buat cetak baju murah? Kami sedia membantu anda! Kami pembekal baju brands Gildan, Tultex, North Habour dan sebagainya. Pelbagai pilihan dan harga terbaik untuk anda. Kami tidak mahu order lagi. Nak tanya dulu, boleh ker? Boleh kerana meminta quotation merupakan cara untuk menyenangkan dan memberi […] More

  • Newsletter

  • T-Shirt Gildan Berkualiti & MURAH!

    Gildan Premium Cotton 76000 Fabric Style: 100% cotton preshrunk jersey knit Ring Spun 24/1 yarn | 180 g/m2 (5.3 oz per sq yd) for colors, 175 g/m2 (5.1 oz per sq yd) for white | Single needle 2 cm rib knit collar | Taped neck and shoulders | Tubular Construction | Quarter-turned to eliminate centre crease […] More

  • Gildan SoftStyle V-NECK 64V00

    Gildan Adult V-NECK 64V00 RM17.50/pcs Fabric Style: 100% Cotton Jersey | 150 g/m2 (4.5 oz per sq yd) | NOTE: see individual colors for content | Preshrunk Jersey Knit | NOTE: see individual colors for content – Preshrunk Jersey Knit – 1.5 cm mitered v-neck collar – Taped neck and shoulders – Satin label – Rolled […] More

  • Shirt Packaging yang UNIK!

    Pernah korang tengok trend sekarang makanan letak dalam bekas macam2? Tak kurang hebat juga packaging untuk Tshirt! Korang pernah terfikir tak kesan jualan daripada packaging secara kreatif ni? Sekarang, Ramai yang gemarkan kelainan. Biarpun harga mahal. Orang akan cuba cari walaupun jauh mereka ingin mencari. Yang penting jaga kualiti! Sebenarnya, pembungkusan T-Shirt bukan sahaja berfungsi […] More

  • Joshua Smith Illustrator Star Wars

    Joshua Smith, aka ilustrator maverick Hydro74, mempunyai gaya yang serta-merta – menggabungkan tebal, garis bersih grafiti dengan ikonografi fahaman tatu dan simetri dan corak seni vektor. Di sini beliau membawa anda melalui bagaimana dia mencipta karya terbarunya, yang berdasarkan motif tetapnya tengkorak dan berputaran bercampur dengan ikon ilustrasi musim bunga ini / musim panas, burung […] More

  • Fakta T-Shirt yang korang sendiri tak tahu!

    Kami suka T-shirt, kamu suka T-shirt , dan kita semua suka kan T-shirt. Jom disini kami ingin berkongsi dengan anda beberapa fakta mengenai t-shirt yang mungkin korang sendiri tak tahu! 1. Secara purata seseorang memiliki 27 t-shirt. Berapa banyak yang korang ada? 2. 34% orang dari seluruh dunia berkata baju t-shirt mereka berwarna putih! 3. […] More

  • Spray je dah jadi baju? Spray-on kain dalam industri fesyen.

    Di Sepanyol Dr Manel Torres (pengasas Fabrican) yang telah menghabiskan sepuluh tahun bekerja untuk membuat satu projek dan juga telah menghasilkan satu buku. Dalam projek tersebut, beliau telah menghasilkan baju melalui campuran cecair yang diperbuat daripada kapas. Fabrican merupakan kain segera diketepikan daripada aerosol atau semburan gun. Ia membentuk bahan bukan tenunan sebaik sahaja ia […] More

  • Bagaimana t-shirt anda boleh membuat anda kaya?

    Adalah sukar untuk mengatakan dengan tepat apabila slogan Perang British World II “Bertenang dan menjalankan” mula pendakian dalam leksikon pop-budaya, tetapi dalam tempoh tiga tahun yang lalu startup Teespring telah bertukar variasi pada tema itu ke dalam penyata fesyen: “Bertenang dan meminta seorang pustakawan, “” bertenang dan merokok di, “” Saya tidak boleh bertenang Saya […] More

  • Baju Korporat MURAH & BERKUALITI

    Perkembangan ekonomi negara yang pesat serta permintaan yang tinggi terhadap daya pengeluaran dan kualiti perkhidmatan awam memaksa kerajaan memberikan perhatian terhadap konsep budaya korporat. Oleh yang demikian, kemeja korporat bukan hanya sekadar sehelai pakaian harian yang biasa sekarang ini. Ia mampu memberi impak terhadap penampilan ke pejabat dan menghadiri mesyuarat. Code : NHB 18000       […] More