T-shirt Import Ternama dan tahan lasak Keluaran USA

Gildan Kuala Lumpur

 

Selamat Datang

 

Koleksi Gildan ini kini lebih disediakan untuk anda. Gaya kami, warna dan kualiti yang terkemuka di industri adalah dalam gudang tempatan – berjuta-juta pakaian, siap dan menunggu untuk dihantar kepada anda sekarang! (Kami juga mempunyai lebih 120 juta pakaian dalam inventori global kami.)

Kami menegak bersepadu dengan lebih daripada 30,000 pekerja di seluruh dunia. Tahun lepas sahaja kita menghasilkan lebih daripada 600 juta pakaian dan 750 juta pasang sarung kaki untuk penghantaran di seluruh dunia. Kilang Gildan benar-benar state-of-the-art model kecekapan dan inovasi.

Sistem Kualiti Gildan kami digunakan untuk setiap jubah yang kita menghasilkan, menyebabkan nilai hebat kepada anda. Palet warna cemerlang kami yang paling lebar dan paling konsisten dalam industri. Percayalah Gildan untuk mempamerkan reka bentuk yang terbaik.

Melihat melalui laman web kami dan menemui mengapa Gildan adalah Menetapkan Standard!

 

Mengapa kami?

 

PEMATUHAN SOSIAL

Gildan komited untuk mencapai piawaian tertinggi amalan buruh, keadaan kerja dan untuk mengekalkan dialog terbuka dengan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan, ahli-ahli gerakan pekerja, dan pihak-pihak lain yang berminat.

Satu contoh utama komitmen kami untuk menjadi majikan yang bertanggungjawab sosial di semua pusat geografi kami adalah kejayaan pelaksanaan Program Pematuhan Sosial untuk amalan tenaga kerja dan keadaan kerja. Program ini direka untuk memastikan bahawa, sekurang-kurangnya, semua kemudahan kami mematuhi Kod kita sendiri yang ketat dalaman Kelakuan, tempatan dan undang-undang antarabangsa, dan kod yang kita mematuhi, termasuk mereka daripada Worldwide Pengeluaran Bertauliah Bertanggungjawab (bungkus) dan Pameran Persatuan Buruh (FLA). Apabila pembekal luar digunakan, mereka juga perlu mematuhi Kod ini. Ini adalah, sebenarnya, syarat untuk melakukan perniagaan dengan Gildan.

Untuk memastikan kami memberikan komitmen kami kepada pekerja, pelanggan dan pihak berkepentingan yang lain bagi memenuhi atau melebihi Kod ketat keperluan Kelakuan, kami menjalankan beberapa siri audit dalaman dan bebas pihak ketiga setiap tahun.

 

Apa yang kita gunakan?

 

Bahan Mentah

COTTON

Pada bulan Oktober 2009, Gildan diperolehi daripada Majlis Kapas Antarabangsa (CCI) hak untuk menggunakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa COTTON Amerika Syarikat Mark, yang mengenal pasti dan membezakan produk berkualiti dihasilkan dengan kandungan yang tinggi AS kapas, pada pembungkusan pengguna Gildan produk-produk yang diperbuat daripada AS kapas .

Gildan sedar manfaat yang wujud dalam US kapas, itulah sebabnya kita mendapatkan sebahagian besar kapas yang digunakan di tapak kilangnya sendiri dari Amerika Syarikat. Manfaat-manfaat ini dikaitkan dengan pelbagai kelebihan alam sekitar dan sosial sebagai penanam kapas AS telah mengambil kedudukan kepimpinan di peringkat global dalam membangunkan amalan pertanian mapan dan keadaan di tempat kerja etika, terutamanya melalui penggunaan pertanian dan pemprosesan teknologi baru meminimumkan kesan alam sekitar dengan menggunakan kurang air, tanah dan tenaga. Sebagai contoh, jenis serat baru yang memerlukan kurang air telah berkurangan keperluan pengairan dan penggunaan amalan pemuliharaan tanah yg dikerjakan semakin berkurangan keperluan bahan api dan penggunaan traktor, dengan itu mengurangkan pelepasan GHG yang dikaitkan dengan penggunaan mereka. Juga, pengeluar kapas AS menilai isu-isu hak asasi manusia, seperti keadaan buruh pekerja, termasuk tetapi tidak terhad kepada, keadaan selamat bekerja dan isu-isu seperti buruh kanak-kanak, buruh paksa, diskriminasi dan kebebasan berpersatuan.

Beberapa fakta mengenai kapas Amerika Syarikat:

AS kapas dikawal selia sebagai tanaman makanan dan tanaman serat oleh agensi kawal selia AS (USDA dan FDA), oleh itu tertakluk kepada piawaian alam sekitar yang ketat sama seperti pengeluar makanan

AS penanam kapas menawarkan persekitaran kerja yang beretika dan selamat, menghormati hak pekerja mengikut undang-undang dan peraturan-peraturan yang dikuatkuasakan di bawah OSHA piawaian dan undang-undang Amerika Syarikat.

AS kapas adalah kemarau dan tanaman haba bertolak ansur, dengan dua pertiga berkembang daripada keluasan tanaman tidak memerlukan pengairan tambahan sebagai tambahan kepada hujan.

Dua pertiga daripada penanam AS menggunakan pembajakan pemuliharaan, yang akan menjimatkan kira-kira 907 juta tan metrik tanah setiap tahun dan lebih satu bilion liter bahan api traktor. Pembajakan Pemuliharaan adalah kaedah yang berbeza daripada jenis-jenis tanaman konvensional. Ia mengurangkan hakisan tanah dan oleh itu kehilangan nutrien. Ia juga meningkatkan kelembapan tanah dan kandungan bahan organik dalam tanah.

AS kapas adalah gas rumah hijau bersih (GHG) penyerap, dengan lebih GHG diserap dalam serat, tumbuh-tumbuhan dan tanah daripada dipancarkan semasa kitaran pertanian keseluruhan dari persiapan bidang melalui tuaian.

Majoriti AS kapas keluasan diuruskan dengan menggunakan kaedah yang paling maju bersepadu pengurusan perosak dan teknologi moden, yang memainkan peranan penting dalam pengurangan penggunaan racun perosak

Amerika Syarikat industri kapas adalah sangat terkawal dan telus, dengan pelbagai audit pihak ketiga dilaksanakan dan pengawasan dari pelbagai NGO dan jabatan-jabatan kerajaan.

Benang KITAR SEMULA KE PRODUK Fleece

Pada tahun 2011, Gildan mula menggabungkan bahagian yang semakin meningkat keratan dikitar tekstil (sisa) – ditebus guna daripada kemudahan kita di Honduras dan Republik Dominican dan kemudian diproses di Amerika Syarikat – menjadi produk bulu itu. Produk Fleece kini diperbuat daripada 10% (mengikut berat) gentian pasca-industri tekstil disahkan. Kami akan terus memperbaiki proses ini bagi meningkatkan peratusan gentian dikitar semula sejak beberapa tahun akan datang. Objektif Gildan adalah untuk meningkatkan pembahagian kandungan kitar semula dalam produk bulu kami kepada 17% (mengikut berat) pada akhir tahun fiskal 2012.

Kelebihan menggunakan benang dikitar semula:

Mengurangkan penggunaan kapas dara

Mengurangkan penggunaan racun perosak, baja, dan air yang digunakan dalam pengeluaran kapas dan minyak bahan api yang digunakan dalam pengangkutan

Mengurangkan kuantiti sisa akan ke tapak pelupusan

MYPRINTING2U.COM

Berminat untuk tempahan?
Sila hubungi 012-6981832
Email : [email protected]

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *