Printing Tshirt Yang termurah Kuala Lumpur

Sudahpun masuk bulan puasa, dimana ramai orang islam akan berpuasa di siang hari dan beribadat di malam hari, Bulan puasa merupakan bulan yang cukup barokah Allah bagi nikmat yang tak terhingga serta ianya bulan keampunan kepada orang berpuasa.

Pihak My printing 2u mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh kaum muslimin dan muslimat sedunia, terutama sekali pelanggan-pelangggan kami. semoga amal ibadat anda mendapat barokah daripada Allah Swt.

Di bulan yang mulia ini pihak kami Myprinting 2u ingin mengambil kesempatan untuk memberikan diskaun kepada sesiapa yang menjadi pelanggan kami dalam masa bulan puasa dimana bagi setiap belian baju yang ada dalam table harga akan dikurangkan kepada RM0.50 – RM1.00 (mengikut tempahan baju yang dibuat) diskaun ini hanya berlaku untuk belian baju sahaja, tidak berlaku untuk harga printing

My Printintig 2u sememangnya harga  yang termurah dalampasaran malaysia, kenapa admin berani kata demikian?, jika anda tidak percaya sila bandingkan harga di website kamai dangan harga di website yang lain-lain, mesti kami mendapat tempat yang teratas.

Harga Untuk Gildan http://www.myprinting2u.com/p/gildan-list-price.html

Harga untuk baju Badjet kosong http://www.myprinting2u.com/p/my-printing.html

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *