Printing T-shirt Murah dan Gildan Supplier di Malaysia

Salam sejahtera dan terimakasih kerana anda masih lagi setia dengan Myprinting2u.com,dimana kami terkenal dengan harga  murah dalam semua katagori Printing.Kami bukan orang baru dalam industri printing,kalau anda nak tahu kami adalah kilang yang memproses sendiri percetakan baju sama ada dalam jumlah yang banyak ataupun dalam jumlah yang kecil.

Kami banyak menjalankan percetakan untuk Government seperti baju T-shirt,jersey,uniform dan lain-lain tempahan yang berkaitan,selalu Government akan tempah dalam quantity yang besar, sepertimana yang tengah kami buat sekarang ini. Kenapa kami boleh dapat tempahan yang begitu besar sehingga berpuluh-puluh ribu helai? jawabanya adalah harga kami sememangnya harga yang termurah dipasaran. Kami tidak mahu untung besar tetapi kami mahu perniagaan kami kekal,ingin dikenali seluh Malaysia suatu hari nanti.
Bila sebut sahaja pasal Printing orang akan ingat kami.

Ok..untuk harga printing apa yang kami paparkan di website ini hanyalah untuk order dalam kuantiti yang sedikit,jika kuantiti yang besar harga boleh dirunding lagi. Matlamat kami ialah untuk memberikan harga kilang langsung kepada pasaran orang ramai,tiada lagi sekatan diantara N-user dengan kilang,itula perjuangan yang tengah kami bIna sekarang. harap-harap apa yang kami perjuangkan akan mendapat redho daripada Allah swt. Doa anda amatlah kami hargainya.

Printing t-shirt kuala Lumpur

Kembali semula kepada printing, ramai orang yang beranggapan sukar bila bisnes printing online dijalankan sebab banyak perkara  yang harus dilalui diantara pelanggan dan kami kena berjumpa. Sebenarnya itu tidak jadi masaalah dizaman internet, orang lain dahpun buat, semuanya dihujung jari.

Bagaimana cara order yang senang;

  1.  Anda kena tahu atau kena pilih printing apa yang anda ingin buat.
  2.  Pilih satu produk printing kami yang berkaitan dengan anda.
  3. Kemudian hantarkan email atau whatsapp kepada kemi tentang detail printing yang anda mauhukan.
  4.  Hantar artwork design sama ada contoh ataupun design yang telah anda siapkan sendiri dalam format Ai (Adobe ilustrator).Jika sekiranya kami yang designkan untuk anda, just emailkan kepada kami contoh design yang anda suka,upah bagi setiap design tergantung pada kesesuain harga.
  5. Kami akan jalankan kerja printing setelah deposit diberikan,sekurang-kurangnya 60% dari nilai printing.
  6. hantarkan order ke email: [email protected]

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *