Percetakan Baju Termurah Di Kuala Lumpur

Salam sejahtera dan terimakasih kerana anda masih lagi setia dengan Myprinting2u.com,dimana kami terkenal dengan harga tersangat murah dalam semua katagori Printing.Kami bukan orang baru dalam industry printing,kalau anda nak tahu kami adalah kilang yang memproses sendiri percetakan baju sama ada dalam jumlah yang banyak ataupun dalam jumlah yang kecil.

Kami banyak menjalankan percetakan untuk Government seperti baju T-shirt,jersey,uniform dan lain-lain tempahan yang berkaitan,selalu Government akan tempah dalam quantity yang besar,yang tengah kami buat sekarang ini. Kenapa kami boleh dapat tempahan yang begitu besar sehingga berpuluh-puluh ribu helai? jawabanya adalah harga kami sememangnya harga termurah dipasaran. Kami tidak mahu untung besar tetapi kami mahu perniagaan kami yang Long term,ingin dikenali seluh Malaysia suatu hari kelak. Bila sebut sahaja pasal Printing orang akan ingat kami.

Ok..untuk harga printing apa yang kami paparkan di website ini hanyalah untuk order dalam kuantiti yang sedikit,jika kuantiti yang besar harga boleh dirunding lagi, matlamat kami ialah untuk memberikan harga kilang langsung kepada pasaran orang ramai,tiada lagi sekatan diantara N-user dengan kilang,itu la perjuangan yang tengah kami bena sekarang. harap-harap apa yang kami perjuangkan akan mendapat redho daripada Allah swt. Doa anda amatlah kami hargainya.

Kembali semula kepada printing, ramai orang yang beranggapan sukar bila bisnes printing online dijalankan sebab banyak perkara diantara pelanggan dan kami kena berjumpa. Sebenarnya bagi kami persepsi demikian tidak timbul sekarang, ramai orang dahpun buat, semuanya dihujung jari.

Bagaimana cara order yang senang;

  1.  Anda kena tahu atau kena pilih printing apa yang anda ingin buat.
  2.  Pilih satu produk printing kami yang berkaitan dengan anda.
  3. Kemudian hantarkan email atau SMS kepada kemi tentang detail printing yang anda mauhukan.
  4.  Hantar artwork design sama ada contoh ataupun design yang telah anda siapkan sendiri dalam format Ai.Jika sekiranya kami yang designkan untuk anda, just emailkan kepada kami contoh design yang anda suka,upah bagi setiap design yang kami buat adalah RM20
  5. Kami akan jalankan kerja printing setelah deposit diberikan,sekurang-kurangny 80% dari nilai printing.
  6. Selebihnya, hubungan antara HP adalah menjadi keutamaan.

    Anda boleh juga order melalui form order yang kami sediakan Disini

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *