My Printing 2u mengucapkan selamat hari Depavali.

Dalam rangka menyambut hari Depavali pihak My Printing 2u mengucapkan selamat menyambut hari Depavali kepada seluruh kaum India di Malaysia khususnya. Boleh ke admin nak sambung lagi ayat “mohon maaf lahir dan batin”hehe, sudah tentu la tak boleh. sebab, lain anutan agama. Cuma memandangkan kita duduk di bumi Malaysia yang berbilang kaum dan saling menghormati ugama lain tidak salah untuk mengucapkan hari kebesaran untuk kaum dan ugama lain.

Bercerita tentang depavali admin pernah pergi ke rumah terbuka sahabat admin kaum India di gombak tiga tahun lepas. best juga meraihkan suasana yang meriah gelak ketawa sambil menikmati hidangan yang admin rasa halal untuk dimakan.
Begitu juga kemeriahan dapat dirasa diseluruh Batu Cave dimana terdapatnya Kuil yang terbesar di Malaysia,bahkan ada yang mengatakan ianya yang terbesar di Asia Tenggara.

Bercerita tentang Depavali dan kaum India, Pihak admin pernah print baju untuk Station Radio Minnal FM tiga tahun lepas. Admin kurang pasti berapa quantity admin print masa itu,tetapi seingat admin lebih kurang 500pcs satu color sahaja.
Pada mula-mula pihak minnal fm confuse dalam memilih Design, sebab Admin buatkan dia banyak pilihan Design. dibawah admin sertakan antara Design yang admin Propos dekat pihak Minnal FM

Dibawah adalah Design yang pihak Minnal FM pilih.

Inilah sedikit sebanyak cerita tentang Depavali dan tempahan Tshirt daripada Minnal FM. My Printing 2u adalah satu-satunya website print baju yang menawarkan harga derect daripada kilang.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *