My Printing 2u dan Gildan Shirt

Gildan

Kemeriahan hari raya masih lagi dapat dirasa diseluruh Malaysia, tapi tak boleh nak dielakkan bagi mereka yang bekerja, ada yang masuk keje pada raya yang ke-3 dan ada juga masuk kerka pada raya yang ke-4, maklum la dah tanggung jawab seorang pekerja kena cari rezeki yang berkat.

Semangat untuk memulakan perniagaan selepas cuti raya sedikit berkobar dalam diri masing-masing bagi mereka yang berniaga, apa tidaknya mungkin pada bulan puasa kita tidak cukup kudrat untuk buat banyak kereja, inilah yang dirai oleh pihak Myprinting 2u. bulan puasa kami banyak buat keja yang relex-relex sahaja.
Ok, dengan semangat yang baru hari ini 31/7/2014 kami telah memulakan perniagaan printing kami seperti biasa, agak sedikit sibuk la, sebab ada beberapa customer yang hantar pesanan order masa hampi-hampir nak cuti raya itu hari, banyak juga la kena buat.
Perniagaan Printing memerlukan kemahiran yang secukupnya untuk menstabilkan keddukan kita sesama pesaing diseluruh negara, ianya banyak tertumpu kepada marketing internet dan face to face untuk memperkenalkan perniagaan kita dan branding kita, Perniagaan printing juga banyak skop yang harus kita buat sebelum kereja-kerja printing dijalankan, seperti penerangan kepada customer, order baju daripada supplier, buat design, dalam tiga perkara tersebut ada banyak lagi yang kena dibuat. 
Kepada customer,pihak kami telah pun menyatakan harga baik harga baju ataupun harga printing just boleh tengok di page yang diperlukan. harga kami semamangnya sangat murah, jika ada permintaan kurangkan harga kami tidak boleh kurang sebab harga dahpun tetap. 
Dapatkan harga baju Gildan yang termurah di Malaysia sekarang hanya di Myprinting 2U. bandingkan harga kami jika anda tidak percaya..

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *