Mencari T-shirt sempurna

Ia benar-benar sukar untul mencari t-shirt yang sesuai dengan sempurna, ia tidak mustahil tetapi mahal, mengapa? bersama Ray smith bertemubual dengan Tanya Rivero berbincang berkenaan memilih baju-t yang sempurna iaitu biasa,kasual, dan kapas yang selesa dengan mudah.

Bagi kebanyakan pembeli, T-shirt sempurna adalah terlalu sukar difahami. ia sebenarnya lebih sukar difahami oleh pereka fesyen dan jenama pakaian. dengan lebih daripada 20 bilion dolar dibelanjakan setahun pada baju-t di Amerika Syarikat, menurut NPD group, label dari Gap untuk Row inin melabur masa dan usaha dalam usaha untuk membuat T-shirt terbaik,

Setiap satu t-shirt tersebut adalah “sempurna” atau sekurang-kurangnya “Ideal” jenama termasuk Gap, pakaian Altenatif, Old Navy dan Vince melabel baju-t mereka sebagai “ideal”,”kegemaran”,”sempurna” atau “harus dimiliki”. J.crew menawarkan “perfect-fit” tee untuk wanita, diperbuat dengan kain rusuk untuk “slim clafic fit” kata Tom Mora, ketua J.crew tentang reka bentuk ini, J.crew tee “slim fit pocketed” lelaki muncul sebagai “keperluan setiap hari seorang lelaki” di laman web fesyen lelaki Encik porter.

Desakan untuk kesempurnaan telah membawa kepada harga yang lebih tinggi untuk beberapa baju, walaupun kebanyakan asas bajupT bermula dari kira-kira $10 hingga $30 dollar, tee Midprice dari label fesyen kasual kontemporari seperti james perse atau vince kini boleh berharga antara $50 hingga %150 dollar, dan beberapa label pereka menjual T-shirt biasa untuk lebih. seolah-olah mudah T-shirt dari The Row, talian mewah yang diasaskan oleh Asley dan Mary-kate olse, beharga &260 dollar.

Pereka mengatakan ia adalah jauh lebih sukar untuk membuat tee yang sempurna daripada ia mungkin kelihatan. bagi satu perkara, kesempurnaan terletak pada mata pembeli.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *