Ilmu Kebatilan ternyata masih ada lagi dikalangan orang melayu

Ini antara video yang sempat dirakam tetapi tidak diketahui tempatnya, daripada sosok tubuh dan paras wajah mereka adalah sah  orang Melayu Malaysia. Sungguh hebat perlawanan yang mereka lakukan. memang tidak dinafikan.
Pada ketika dulu orang melayu disegani orang musuh Islam disebabkan kehandalan orang kita dalam berlawan menggunakan ilmu kebatinan ianya warisan moyang kita yang taat kepada perinta Allah ketika dulu. Sebahagian orang berkata Ilmu kebatinan ini adalah Ilmu yang suci pemberian daripada Allah, jika kita tidak taat kepada perintah Allah maka Ilmu tersebut tidak dapat kita ambil.

Dengan adanya kekuatan apa yang telah ditunjuk dalam Video Ini sedikit sebanyak boleh membantu kita untuk melawan musuh islam yang menggunakan senjata canggih. Masih ramai orang islam yang handal lagi daripada ini, tetapi orang islam adalah orang paling sabar dalam apa jua tindakan.

Kami tidak pernah gentar melawan musuh islam, cuma ugama kami ugama yang cintakan kedamain dan kehormonian bangsa sedunia.

Jangan paksa kami membalas apa yang telah kamu lakukan kepada umat Islam, pegangan ugama masing-masing tidak menghalang kita daripada persahabatan.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *