Hoodie murah! printing t-shirt murah!

Gaya pakaian dan bentuk dapat dikesan kembali ke Eropah semasa zaman pertengahan apabila pakaian biasa untuk mubahligh terdiri kepada hud hiasan panjang dipanggil kowl dilampirkan kepada jubah dan kepala tanjung telah sangat biasa dipakai oleh mana-mana pekerja buruh.

Hoodie mula di hasilkan di Amerika 1930-an dan dipasarkan kepada buruh bekerja yang harus melalui suhu rendah semasa bekerja di bahagian utara negeri New York. nama “Hoodie” memasuki penggunaan popular di tahun 1990-an

Hoodie inin dimulakan pada tahun 1970-an, dengan beberapa faktor yang menyumbang kepada kejayaannya. budaya hip hop yang dibangunkan di New York city pada masa ini, dan unsur hoodie yang tidak mahu namanya disiarkan segera, yang disediakan oleh hud diakses, melambangkan kepada mereka yang mempunyai niat jenayah.

Fesiyen tinggi turut menyumbang dalam era ini, Norma Kamali dan lain-lain desainer-profile memeluk dan glamorized pakaian baru kebanyakan penting untuk populariti hoodie ini pada masa ini adalah penampilan ikon dalam blockbuster Rocky.

Antara Hoodie kami sediakan 

Gildan Heavy blend hooded sweatshirt

Gildan Heavy blend hooded sweatshirt.
untuk rujukan harga dan tempahan: Hoodie murah my printing

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *