Gildan Premium Cotton Semakin mendapat permintaan tinggi di Malaysia

Gildan Premium Cotton @ My printing 2u

04 Oktober 2014; Di antara beberapa produk gildan yang paling menyerlah adalah Gildan Premium Cotton, ianya flaksibel disegi harga dan quality. Gildan  Premium Cotton juga banyak mengeluarkan warna sehingga 21 Warna yang dinamik dan mengikut trend terkini.

Gildan satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia, ianya peneraju pertama baju kosong yang berquality tinggi yang setanding dengan baju yang di jual di Shoping Mall. syarikat2 syarikat printing dimalaysia banyak memilih gildan untuk buat printing dan ramai juga yang mimilih Gildan untuk memebuat Branding sendiri sama ada membuang tag gildan ataupun tidak.

Kelembutan kain yang terdapat pada Gildan merupakan antara yang teratas di dunia,  ianya banyak mengetengahkan kaslian dalam pembuatan dan tenunan yang kemas.

Salah satu Artikal yang diambil daripada website yang membuat perbandingan Barand-Brand yang ternama di Dunia:

Gildan Activewear Inc. (“Gildan”) is a supplier of quality branded basic family apparel. We market our products under a diversified portfolio of Company owned brands, including the Gildan®, Gold Toe® and Anvil® brands and brand extensions, as well as under licensing arrangements for the Under Armour®, New Balance® and Mossy Oak® brands.

Gildan Activewear Inc memiliki Indicator sendiri untuk membuka sahamnya kepada pelabur-pelabur diseluruh dunia, dimana satu unit saham dijual pada harga $54.11

Disini Kita dapat melihat melonjaknya saham Gildan serta namanya dipersada Dunia.

Gildan Graf @ My Printing 2u

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *