Gildan Harga Murah di My Printing 2u

15 Oktober 2014 (Post By My Printing 2u);  My Printing 2u salah satu website yang menjual baju plain Gildan dengan harga yang termurah dalam pasaran Malaysia, anda boleh bandingkan harga kami dengan harga penjual-penjual yang lain yang kebanyakan boleh didapati dalam Google Search Engin.

Matlamat dan tujuan kami hanyalah sebagai pengelola Gildan di Kuala Lumpur harga yang standing dengan harga kilang, dimana pengilang printing dapat mengambil stock baju daripada kami dengan harga yang berpatutan.
Ramai juga kilang-kilang printing diseruh Malaysia yang order baju daripada kami mereka berpendapat harga yang kami jual munasabah kepada mereka dan kepada pelanggan yang datang terus kepada kami.

Gildan merupakan satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia dimana ianya mengetengahkan concept yang efision yang setaraf dengan penjualan baju di shoping complek.

Permintaan Gildan semakin hari semakin mendapat sambutan yang mengalakkan, mereka mula mengenal Gildan dan mereka memilih Gildan untuk baju yang mereka Brandingkan sendiri.
Sebenarnya ada ramai juga yang beli baju Gildan mereka buat Branding sendiri, bagi mereka Gildan adalah quality kain yang paling sesuai untuk mereka cipta branding.

Untuk tahun 2014 Gildan sudah pun sampai kemalaysia dengan Branding yang menyeluruh, hampir semua branding Gildan boleh didapati sekatang. Gildan juga satu Company yang besar dalm persada industri baju dunia,

Dibawah adalah diantara Brand Gildan yang masuk untuk 2014:

Gildan 2014 Malaysia
Sotfstyle Ladies Cuting

Gildan 2014 Malaysia
Gildan Reglan

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *