Gildan Activewear tengah berkembang pesat diseluruh Dunia

Kenyataan oleh Neil Linsdell,katanya dalam pembahsan kepada pelanggan Isnin bahawa permulaan liputan dengan cadangan membeli yang kukuh dan harga sasaran 12-bulan $ 74. “Syarikat itu adalah pemimpin dalam segmen printwear Amerika Utara dan sedang mencari pertumbuhan yang lebih tinggi daripada perkembangan antarabangsa dan keuntungan yang lebih tinggi dengan memperluaskan penawaran pakaian yang berjenama.”

yang terbaru adalah positif kenaikan untuk saham dalam Kanada T-shirt factory, yang telah meningkat lebih 240% sejak kejatuhan pada tahun 2011. Penganalisis 21 yang melindungi stok, 13 mempunyai kadar membeli yang sama dan lapan mempunyai memegang.

Mr Linsdell berkata, Gildan pembekal pakain berjenama membuka peluang pasaran baru dan berpotensi margin yang lebih tinggi, tetapi dia juga memuji platform pembuatan bersepadu secara big syarikat, yang membolehkan untuk “kualiti lebih konsisten, ciri-ciri produk yang dipertingkatkan, kawalan yang lebih baik ke atas inventori dan pengisian semula , dan margin yang lebih baik untuk pelanggan. ”

Beliau menjangkakan Gildan meningkatkan kapasiti sebanyak $ 1-bilion setiap tahun dan untuk mengurangkan kos tahunan sebanyak $ 100 juta disebabkan oleh pelaburan modal yang berterusan, dan pertumbuhan pendapatan ramalan antara 11.5% dan 15.2% pada tahun fiskal 2014.

“Gildan terus menambah kapasiti pengeluaran untuk menyokong pengenalan produk baru (material lembut, baju wanita, personal bran lable, produk prestasi, dan lain-lain) ke dalam pasaran global,” katanya.

“Walaupun syarikat itu terus berkembang bahagian pasaran di Amerika Syarikat, peluang-peluang pertumbuhan yang lebih tinggi wujud di pasaran antarabangsa, sebagai jualan di luar Amerika Syarikat dan Kanada termasuk juga Malaysia pada masa ini mewakili kurang daripada 10% daripada hasil penjualan.”

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *