Gilda Premium Cotton 76500, Gildan 73800 Eazy Care Polo. Produk Terbaru

Gildan semakin aktif bermula daripada awal tahun 2014 di malaysia sedikit pesat perkembangan yang ditunjukkan dalam pasaran domestik mahupun di beberapa negara luar seperti Indonesia, singapore dan Cina.
Kepakaran Gildan dalam pemasaranya adalah yang terunggul di dunia, bahkan diakui oleh pengilang utama untuk Gildan brand di Bangladesh, dimana ianya salah satu negara pengeluar terbesar cotton di dunia,

Pemborong berjenama Gildan di Malaysia tidak meluas seperti negara-negara lain dimana meraka mempunyanyi pelbagai jenis stok baik untuk dewasa mahupun untuk kanak-kanak.Di Malaysia bermula daripada main atau produk gildan yang terkenal sahaja yang mereka supply untuk pemborong-pemborong diseluruh negara. kenapa kami kata demikian?, sebagai satu contoh antara produk yang terbaru  Gilda Premium Cotton 76500, Gildan 73800 Eazy Care Polo,kenapa dulu mereka (supplier) tidak menjual produk yang ini, sedangkan di negara luar mereka telah pun menjual lama daripada sebelu ini,

Produk Gildan yang paling latest di Malaysia adalah:

  • Gildan Premium Cotton 76500

Ini adalah corak baju yang lebih tertarik kepada Baseball Design dimana ianya warna yang berlaian antara warna badan dan warna lengan,produk yang didapati hanya 5 warna sahaja, anda boleh lihat gambar dibawahini.

  • Gildan Eazy Care Polo 73800

Salah satu produk Gildan yang dibawak masuk boleh dikatan antara baju kosong yang termahal bila dibandingkan dengan mana-mana produk yang lain. yang ini tersedia ada 11 warna sahaja.

Baca lebih lanjut >>>>>

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *