Dengan Myprinting anda boleh dapat baju dengan harga murah

Disaat inflasi melanda negara sekarang ini perbelanjaan orang ramai berkurangan, ianya tidak seperti dulu rancak bagaikan kehidupan kesemunya orang kaya. Sekarang ianya terbalik walaupun RM10 orang susah nak membelanjakannya, kerana nilai wang yang semakin kecil dan juga faktor gaji yang minimum memberikan tekanan pada semua orang.

Begitu juga barang-barang printing kebnayakannya harga naik,kalau dulu beli cat silk screen RM80 satu tong sekarang dan RM130, itulah sebabnya harga printing semua naik, baik paper print mahupun silk screen dan embroindery.
Di Myprinting kami mengambil upah print Silk screen untuk satu baju adalah RM1.50 sehelai,inya mengikut kuantity order.

Dibawah ini kami akan senaraikan baju-baju yang murah yang kami jual:

Round Neck Bangladesh

Baju Round Neck ada 3 categories Low,medium dan Hight Quality. Ok, untuk baju yang paling murah mesti kita akan ambil baju yang Low Quality seperti di link ini  baju tersebut adalah baju Made Bangladesh.Harga adalah RM500/pc (tertakluk pada quantity order) kalau bawah 10 helai tak dapatlah kami nak tolong dapat harga tu.

Round Neck Local

Round Neck local selalunya berat 180gsm tidak seperti baju Made bangladesh mungkin 130gsm. Harga untuk local Round Neck adalah sekitar RM7.RM10 sehelai.

Polo Colar

Polo colar yang 180gsm adalah quality yang bagus tebal dan sedap dipakai RM12-RM17. tersedia dalam bermacam-macam warna dan saiz.

Kami sedia menghantar ketempat anda.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *