Category: Uncategorized

  • Gildan Sweatshirt Supplier in Kuala Lumpur

      HOODED SWEATSHIRT 88500Fabric Style:50% cotton / 50% polyster preshrunk yarn | 279 g/m (262 g/m in White) | Air jet yarn = softer feel no pilling | Double-lined hood with matching drawstring | Double needle stitching | Double needle cu s | Pouch pocket | 1×1 athletic rib with spendex | Quater-turned to eliminate […] More

  • Shirt Packaging yang UNIK!

    Pernah korang tengok trend sekarang makanan letak dalam bekas macam2? Tak kurang hebat juga packaging untuk Tshirt! Korang pernah terfikir tak kesan jualan daripada packaging secara kreatif ni? Sekarang, Ramai yang gemarkan kelainan. Biarpun harga mahal. Orang akan cuba cari walaupun jauh mereka ingin mencari. Yang penting jaga kualiti! Sebenarnya, pembungkusan T-Shirt bukan sahaja berfungsi […] More

  • Newsletter

  • Joshua Smith Illustrator Star Wars

    Joshua Smith, aka ilustrator maverick Hydro74, mempunyai gaya yang serta-merta – menggabungkan tebal, garis bersih grafiti dengan ikonografi fahaman tatu dan simetri dan corak seni vektor. Di sini beliau membawa anda melalui bagaimana dia mencipta karya terbarunya, yang berdasarkan motif tetapnya tengkorak dan berputaran bercampur dengan ikon ilustrasi musim bunga ini / musim panas, burung […] More

  • Fakta T-Shirt yang korang sendiri tak tahu!

    Kami suka T-shirt, kamu suka T-shirt , dan kita semua suka kan T-shirt. Jom disini kami ingin berkongsi dengan anda beberapa fakta mengenai t-shirt yang mungkin korang sendiri tak tahu! 1. Secara purata seseorang memiliki 27 t-shirt. Berapa banyak yang korang ada? 2. 34% orang dari seluruh dunia berkata baju t-shirt mereka berwarna putih! 3. […] More

  • Spray je dah jadi baju? Spray-on kain dalam industri fesyen.

    Di Sepanyol Dr Manel Torres (pengasas Fabrican) yang telah menghabiskan sepuluh tahun bekerja untuk membuat satu projek dan juga telah menghasilkan satu buku. Dalam projek tersebut, beliau telah menghasilkan baju melalui campuran cecair yang diperbuat daripada kapas. Fabrican merupakan kain segera diketepikan daripada aerosol atau semburan gun. Ia membentuk bahan bukan tenunan sebaik sahaja ia […] More

  • Bagaimana t-shirt anda boleh membuat anda kaya?

    Adalah sukar untuk mengatakan dengan tepat apabila slogan Perang British World II “Bertenang dan menjalankan” mula pendakian dalam leksikon pop-budaya, tetapi dalam tempoh tiga tahun yang lalu startup Teespring telah bertukar variasi pada tema itu ke dalam penyata fesyen: “Bertenang dan meminta seorang pustakawan, “” bertenang dan merokok di, “” Saya tidak boleh bertenang Saya […] More

  • Baju Korporat MURAH & BERKUALITI

    Perkembangan ekonomi negara yang pesat serta permintaan yang tinggi terhadap daya pengeluaran dan kualiti perkhidmatan awam memaksa kerajaan memberikan perhatian terhadap konsep budaya korporat. Oleh yang demikian, kemeja korporat bukan hanya sekadar sehelai pakaian harian yang biasa sekarang ini. Ia mampu memberi impak terhadap penampilan ke pejabat dan menghadiri mesyuarat. Code : NHB 18000       […] More

  • Harga Cetak yang Terbaru!

    CETAK BAJU MURAH!!! Tinggal beberapa hari sahaja promosi kami ni! Jom ORDER!! List harga dibawah 1 Side Printing Size A4 | RM0.80/color penambahan bagi setiap Printing A3 1 Color Printing 1000pcs + RM1.20 500pcs RM2.00 300pcs RM3.00 100pcs RM3.80 50pcs RM4.50 20pcs RM5.50 2 Color Printing 1000pcs + RM2.00 500pcs RM2.80 300pcs RM3.80 100pcs RM4.60 50pcs RM5.30 20pcs […] More

  • Cetak T-shirt Murah di Kuala Lumpur (PROMOTION!!)

    Kami menyediakan printing t-shirt murah di Myprinting2u, quality terjami, siap pun cepat, harga murah. Ramai pelanggan kami yang berpuas hati dan datang semula buat printing dengan kami, jika mereka berpuas hati mereka akan datang kembali. Pembekal T-shirt Gildan Kami banyak mengetengahkan printing baju yang berjenama Gildan, permintaan untuk brand ini adalah sangat tinggi di Malaysia. […] More

  • Sweatshirt Era

    Amerika memainkan peranan penting dalam dunia fashion sejak era tahun 1920 lagi. Di masa setelah Perang Dunia I, Amerika sebagai salah satu pusat fashion dunia dalam memasuki era makmur yang mempengaruhi gaya fashion mereka sehingga tahun 1990 iaitu dipanggil sebagai tahun “Mix Up” . Blue jeans dengan denim jackets in acid wash, baby doll dresses, […] More