Bolehkah Tshirt Mengubati penyakin Cancer?

Kerana cuaca panas, lebih banyak orang yang menuju ke pantai untuk berseronok di bawah matahari. Penyamakan dan terdedah kepada cahaya matahari adalah antara aktiviti-aktiviti yang meletakkan orang pada risiko kanser kulit. Selama bertahun-tahun , pakaian telah berkhidmat sebagai satu bentuk perlindungan terhadap sinar UV.

Untuk memerangi bahaya sinaran UV yang berbahaya , syarikat berasaskan Minnesota, Coolibar menyediakan pakaian pelindung matahari . Pakaian Coolibar mempunyai UPF 50 + , 98 % Perlindungan UV. Institusi terkini termasuk Yayasan Pediatrik Sun Perlindungan, American Academy of Dermatology , The Skin Cancer Foundation, dan Melanoma Yayasan Antarabangsa telah mengesyorkan Coolibar .

Dalam Berita baru-baru ini oleh Pihak Komo News, Laporan Pengguna melakukan kajian pada baju Coolibar berbanding dengan baju yang lain , untuk melihat betapa baik produk berfungsi.

Laporan Pengguna diuji tiga berbeza lengan panjang t -shirt untuk melihat berapa banyak perlindungan mereka ditawarkan. The Coolibar Girl Ruam Pengawal , yang lama – lengan krew compresion Eastbay Evapor dan kapas Hanes berdaging -T. Baju yang diuji adalah jenama baru, yang tidak dibasuh , dan unworn .

My Printing2u

Result?

The Coolibar Girl Ruam Pengawal diukur yang UPF 174 , iaitu lebih tinggi daripada UPF syarikat yang dituntut ! The Eastbay Evapor Mampatan Crew menghairankan diukur yang UPF 392 ! Memandangkan titik harga yang lebih rendah daripada baju , ini menjadikannya pesaing yang sesuai. Akhir sekali, Hanes berdaging -T diukur yang UPF daripada 115. Walaupun ia tidak dipasarkan sebagai baju pelindung matahari, hanya $ 13, Hanes berdaging -T adalah satu lagi alternatif kepada pakaian UPF khas.

Kumpulan baju juga telah diuji ketika basah dan Coolibar Girl Ruam Pengawal terbukti menjadi satu-satunya untuk menyampaikan tahap yang lebih tinggi perlindungan.

Kesimpulanya.

Ya, Coolibar berfungsi , tetapi anda tidak perlu membeli baju khas untuk melindungi diri anda daripada sinaran UV. Jika anda bimbang tentang risiko , lihat pelbagai Coolibar yang pakaian pelindung matahari .

Direct Translate from: http://www.t-shirtmagazineonline.com/

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *