Berita My printing 2u T-shirt Print company: Baju Kalis air

Ia adalah ciptaan dari Melbourne yang boleh mengubah dunia pakaian selama-lamanya, dan bukan hanya dengan meletakkan berakhirnya era t-shirt yang boleh basah untuk selamanya.

 Syarikat Victoria telah membuat pelbagai baju kapas yang menangkis air dan tidak boleh basah. Bunyi mustahil. Tetapi apabila diuji oleh Herald Sun, fabrik ‘hidrofobik’ lulus ujian

. Apabila minuman seperti Gatorade, Coca Cola Fanta dan telah dicurahkan terus ke atas kain, manik cecair kira dan baju yang tinggal tulang kering. Walaupun selepas letupan dari hos tekanan tinggi dan ubatan haruslah dari baldi air, kain yang diadakan tidak ada air.

 
Lewis Pitchford evades liquid in a Threadsmiths hydrophobic shirt. Picture: Jake Nowakowski

Jadi, apa rahsianya?
 Lewis Pitchford daripada Threadsmiths, perniagaan di sebalik baju, kata gentian baju yang telah ditenun dengan baru “takut air” nanoteknologi.

 Beliau berkata, baju tidak hanya disalut dengan semburan hidrofobik sama kini muncul di Amerika Syarikat, yang bererti mereka akan kekal kalis air sehingga 80 mencuci. “Kebanyakan orang cukup kagum apabila mereka melihatnya,” katanya.

 Syarikat yang semakin meningkat kini mengambil tempahan untuk tee putih yang mudah dipanggil ‘The Cavalier, “Pada masa ini kami hanya mendapat T-shirt, tetapi kami terbuka kepada cadangan tentang apa lagi untuk membuat,” kata Encik Pitchford. “Ia boleh dipakai untuk pakaian kanak-kanak dan pakaian yang lain.”

Berita sumber:The increadible Water-proof Shirt.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *