Baju Korporat MURAH & BERKUALITI

Perkembangan ekonomi negara yang pesat serta permintaan yang tinggi terhadap daya pengeluaran dan kualiti perkhidmatan awam memaksa kerajaan memberikan perhatian terhadap konsep budaya korporat. Oleh yang demikian, kemeja korporat bukan hanya sekadar sehelai pakaian harian yang biasa sekarang ini. Ia mampu memberi impak terhadap penampilan ke pejabat dan menghadiri mesyuarat.
Corporat ShirtCorporat Shirt
Code : NHB 18000
 
 
Corporat ShirtCorporat Shirt
 
 
Code : NHB 17000
 
Design pada kemeja korporat yang ringkas dan unik dan kombinasi warna sesuai amat penting dalam menentukan identiti korporat sesebuah syarikat.Untuk mendapatkan kemeja korporatyang kasual dan menarik, pemilihan warna mesti kurang daripada 3 warna utk mendapatkan kemeja korporat yang menarik.
Ingin lihat lebih lanjut? Boleh lihat di online Katalog kami disini.
 
Nort Harbour
Kebanyakan pelanggan kami tertanya tentang pemilihan fabrik yang sesuai dalam
membuat kemeja korporat. Pemilihan fabrik yang betul amat penting dalam menentukan keselesaan kepada si pemakai. Kami memilih hanya yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami cadangkan dalam memilih jenama North Harbour. Terdapat 2 jenis collection untuk baju korporat dari North Harbour dan mereka menggunakan 2 jenis fabrik yang popular pada masa kini iaitu:
 
ii) Viscose (65%)
Viscose mempunyai rupa seperti sutera dan rasa, ia bernafas seperti kapas dan mempunyai baik ‘drape.’ Ia agak ringan, mengakibatkan dalam pakaian ringan.
 
iii) Poly Soft (35%)
Kelebihan Poly Soft adalah lasak dan tahan kedut iaitu dicampur dengan kapas untuk membantu kapas mengekalkan bentuknya dan mencegah ia dari kedutan.Malah, si pemakai tidak perlu bersusah kerana fabric dari ini mudah untuk mencuci.
 
 Tips untuk pilih  saiz baju Korporat
Saiz baju perlu lah bersesuaian dengan anda. Slim fit antara yang semakin popular berbanding potongan klasik. Untuk anda berbadan besar, pilih saiz yang sepadan. Saiz terlalu besar membuatkan anda kelihatan lebih besar. Bagi mereka yang agak berotot, slim fit membuatkan anda tampil segak bergaya.
 
sebarang pertanyaan, boleh whatspp / call –> 016 – 414 8644 / office – 03 – 9082 0084
NAK ORDER?
SENT KE KAMI
NAME :
PHONE NO. :
QUANTITY :
COLOR :

DESIGN :

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *