6 hari penjara,kesalahan merakam gambar anak sedang mandi.

Seorang lelaki dan juga bapa kepada mangsa dijatuhkan hukuman penjara selama 6 hari dan denda RM1,400 dimahkamah majistret Ayer Keroh Melaka.

Kesalahan yang dibuat oleh mangsa adalah merakam gambar anak perempuannya yang sedang mandi,pada ketika itu anak perempuannya masih lagi berusia 12 tahun,tertuduh yang berusia 40 tahun selepas megangguk faham dan mengaku bersalah atas pertuduhan kes yang dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Nabilah Nizam

Berdasarkan pertuduhan tertuduh didapati memiliki sebuah telefon bimbit jenis Sony Ericson W5801 yang mengandungi rakaman video lucah di sebuah rumah di jalan Pulau Gadung, Klebeng Besar kira-kira jam 2.30 pagi pada 24 januari lalu.

Mengikut fakta kes, pada hari kejadian, istri tertuduh mengambil telefon bimbit milik tertuduh daripada anak lelaki mereka berusaia empat tahun. Kemudian mendapati terdapat rakaman video anak perempuan mereka berusia 12 tahun sedang berkemban sambil menggosok gigi untuk mandi.

Sebelum ini istrinya juga pernah melihat rakaman anak perempuan mereka sedang tidur tetapi dipadam tertuduh , bimbang perkara lebih buruk berlaku wanita berkenaan membuat laporan polis.

Yang menjadikan cerita ini adalah releven atau tidak hukuman pencara 6 hari dan denda RM1,400 apa kata pembaca dan comment mereka.

Sumber dipetik dari
http://www.sinarharian.com.my/edisi/melaka-ns/padah-bapa-rakam-anak-tengah-mandi-1.249924

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *